Ecotó

Productes dissenyats i confeccionats al barri del Raval de Barcelona per persones en situació de vulnerabilitat. CET EStel Tàpia

Tot allò que fem o deixem de fer té un impacte en el planeta

ECOTÓ és una línia de complements tèxtils reutilitzables, sostenibles i amb valor social compromesa amb el medi ambient, la lluita contra el canvi climàtic i la transformació social que contribueix a reduir l’ús de materials contaminants pel planeta amb el disseny, confecció i venda de mascaretes de roba, bosses de cotó i embolcalls tèxtils per aliments.

Tots els seus complements es confeccionen en el taller del Centre Especial de Treball Ared, un projecte d’economia social situat que promou la inserció laboral i social de persones amb disCapacitat o amb problemes de salut mental oferint ocupació en el seu taller de confecció i teixint vincles per afavorir un projecte de vida amb una major autonomia.

 

 

Atributs de la marca

Reutilitzable

Sensibilitzada amb la importància de reduir la nostra petjada sobre el planeta i el seu ecosistema, la marca ECOTÓ ofereix alternatives reutilitzables per minimitzar l’impacte de materials contaminants com el plàstic, el paper d’alumini o les mascaretes d’un sol ús.

Sostenible

La sostenibilitat està present en tot el procés de creació d’ECOTÓ apostant per una confecció de Km0 feta a Barcelona amb materials de proveïdors locals i que promou el comerç de proximitat i el consum responsable.

 

Valor Social

Cada peça és única i està confeccionada per persones en situació de vulnerabilitat. La marca ECOTÓ fomenta la moda ètica, la transformació social i contribueix a donar continuïtat al projecte d’inserció laboral i comunitària de persones amb disCapacitat o problemes de salut mental.

Tots els seus complements es confeccionen en el taller del Centre Especial de Treball Ared, un projecte d’economia social situat al barri del Raval de Barcelona que des de 1984 promou la inserció laboral i social de persones amb disCapacitat o amb problemes de salut mental oferint ocupació en el seu taller de confecció i teixint vincles per afavorir un projecte de vida amb una major autonomia.