Qui som

previous arrow
next arrow
Slider

CET Ared · Complements tèxtils fets a Barcelona per crear oportunitats

Som un Centre Especial de Treball (CET), situat al barri del Raval de Barcelona: Un projecte d’economia social integrat a la Fundació Ared i a través del qual promovem la inserció laboral i social de persones amb discapacitat o amb un trastorn mental i que, d’acord a les seves capacitats i habilitats, busca accedir al mercat laboral.

En el projecte també incorporem una formació prelaboral i d’habilitats bàsiques per adquirir els coneixements i les competències tècniques necessàries per a millorar l’ocupabilitat de les persones usuàries.

Amb més de 27 anys d’història, des de Fundació Ared treballem per promoure l’accés a la plena ciutadania de persones en situació d’alt risc d’exclusió social, fomentant la seva autonomia.

Què fem? Les nostres línies de productes:

  • Taller de confecció Tèxtils personalitzats amb valor social
  • Ecotó Productes reutilitzables per als teus aliments
  • Vora Barcelona Bags that care: Bosses i complements fets al Raval

Fundació Ared – 27 any donant oportunitats

A Fundació Ared creiem en la força i la valentia de les persones per superar qualsevol dificultat i les acompanyem de manera particular durant tot el seu camí cap al món laboral.

Missió

Treballem per promoure l’accés a la plena ciutadania de persones en situació d’alt risc d’exclusió social, fomentant la seva autonomia. Treballa per aconseguir la integració social i laboral de persones en situació d’exclusió social, principalment dones procedents de centres penitenciaris i de serveis socials.

Visió

La naturalesa d’Ared no parteix de zero, sinó que té unes característiques que són el resultat de la seva trajectòria, les decisions que s’han pres durant la seva història, i el tarannà de les persones que l’han liderat.

Valors

Solidària
Compromesa
Flexible
Participativa i oberta
Crítica